Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 6.4.-7.4.2019 - Atletiko(2) vítězná plichta s Průhonicemi, Benfika(2) debakl s Jílovým...

Sobota 6. 4. 2019 16:30
80 diváků Vestec 2018210A2A2001

Rozhodčí: Palek Michal - Ducký František, Zuska Oldřich. Delegát: Kindl Adam. 

Branky : 71. Hendrych – 35. Souček

Sestava : Mašek –  Maňák (89. Malina ), Hendrych, Kozák, Stráňava – Hornát ( 58. Franc ), Novotný, Štumpf, Michálek – Chaloupka, Matysík   

     V 1. minutě si hostující  stopéři  chtěli vyměnit před vápnem míč, ale do rozehrávky vběhl Štumpf a šel sám na brankaře. Místo střely chtěl přihrát volnému Matysíkovi který si křikl, ale obránce míč ukopl a bylo po šanci.  Hlavička Hendrycha končí nad a Michálkův pokus rovněž tak. V 7. minutě jsme měli štěstí my. Po rozehrání trestného kopu Doudou se ve vápně dostal k hlavičce Vosátka a ta skončila těsně vedle. V 16. minutě se Chaloupka uvolnil na pravé straně a připravil tutovku pro Michálka. Jeho střela skončila místo v bráně vedle. Hosté odpovídají průnikem Bureše až před Maška, ale ten jeho střelu chytá. Dvě Součkovy šance brankou nekončí a jednou zvoní pravá tyč naší branky. Souček si vše vynahradil ve 35. minutě. To se dostal k odraženému míči a z 25 metrů trefuje pravou šibenici Maškovy branky – 0 : 1. Ve 40. minutě Chaloupkova střela do branky neprošla. To bylo z jeho strany vše, neboť byl o minutu později za slovní výrazy k protihráči vyloučen.

     Druhý poločas jsme hráli v deseti a hosté si mysleli, že to nějak dohrají. Přestala se jim dařit kombinační hra, spoléhali na rychlé protiútoky, ale ty končily většinou nepřesnou přihrávkou. V 51. minutě po rozehrání trestného kopu zakončuje Hornát, ale s jeho střelou si brankař Fišer poradil a následná akce Maňáka se Štumpfem končí rohovým kopem. V 56. minutě se ve vápně prosadil Jemelík a hlavou připravil šanci Součkovi. Jeho střelu Mašek vyráží. V 67. minutě hlavička Hendrycha brankou nekončí, jde těsně vedle. Vše si ale vynahradil  v 71. minutě, kdy se po obléhání soupeřovy branky dostal ve vápně k míči a prostřelil Fišera a srovnává na 1 : 1. Hosté chtějí vyhrát, a tak postupně zakončují Doudou vedle a Součkovu střelu Mašek chytá. I my chceme vyhrát, ale další šance k brance nevedou. Štumpfův trestný kop končí na zdi a Matysíkův průnik do vápna končí rohovým kopem. Francovy dlouhé auty do vápna jsme rovněž nevyužili. V 90. minutě sahali hosté po vítězství. Povedl se jim rychlý protiútok. Dobiáš chytře uvolnil naběhnutého Jemelíka a ten jde sám na Maška. Ten ale předvedl své umění a jeho střelu chytil.  

     Jede se na penalty. První i druhou hostům brankař Mašek chytá. My proměňujeme všechny a vítězství je naše.

    Dnešní utkání se před pěknou návštěvou muselo přítomným divákům líbit. Hosté předvedli v prvním poločase řadu pěkný akcí, ale dali jenom jednu branku. Druhý poločas se mohl hostující trenér Kahle ukřičet, aby hráli to samé jako v poločase prvním, ale hráči ho asi neslyšeli. Druhý poločas byl z jejich strany slabší. Naši hráči i v deseti ve druhém poločase přehráli soupeře, bojovali až do konce a zaslouženě díky Hendrychovi vyrovnali. Uspěli jsme i v penaltovém rozstřelu a připisujeme si dva body.  

     K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 13. 4. do Komárova a utkání začíná v 10:30 hodin. Autobus od hřiště odjíždí již v 8:15 hodin a všechny vás zveme na souboj prvního s druhým.

     Upozorňujeme, že utkání 22.kola Viktoria Vestec – SK Tochovice bylo vzhledem k velikonočním svátkům přeloženo na pátek 19.4 od 10:30 hodin.   

 

 

Neděle 7. 4. 2019 16:30
40 diváků Vestec 201821AA2A1604

Rozhodčí: Hes Filip. 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec