Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 31.3.2019 - Atletiko(2) lehce smázlo Cerhovice, Benfika(2) výhra ve Vraném...

Neděle 31. 3. 2019 15:00
180 diváků Cerhovice 2018210A2A1901

Rozhodčí: Roth Patrik - Vlk Miroslav, Vaňousek Patrik. Delegát: Duchoň Ivo. 

 

Branky : 22. Matysík, 83. Hendrych

Sestava : Mašek –  Stráňava ( 81. Maňák ), Hendrych, Bílek, Franc – Hornát ( 87. Kozák ), Novotný, Štumpf, Michálek – Matysík, Chaloupka ( 84. Malina ) 

     Hned na začátku utkání nám nabídli domácí dvě šance, ale ty jsme nevyužili. Nejprve při krátké malé domů musel brankař Křikava ukopnout míč před dobíhajícím Michálkem, a pak ještě vyběhnutím před pokutové území hlavičkou odehrál míč do bezpečí před Matysíkem.  Akce Laciny s Větrovským končí u Hendrycha a další příležitost po spolupráci Větrovského s Fulínem končí střelou vedle. Domácí těží z našich nepřesných rozehrávek a po průniku do vápna Lacinou Stráňava ukopává míč na roh. Další zakončení Fulína Mašek chytá. V 16. minutě je faulován Chaloupka a trestný kop Novotného našel hlavičku Matysíka. Ta končí v rukách Křikavy. O minutu později domácí mohli vést. Po rychlém protiútoku se dostal sám před Maška Lacina, ale ten stačil jeho střelu vyrazit na roh. Další šanci domácích neproměnil Vojtěch Křikava, střela skončila na boční síti. Ve 22. minutě jsme zaútočili po pravé straně a Hornát poslal míč do vápna. Brankaři Křikavovi se nepovedl odkop a míč skončil u Matysíka. Ten ho lobem přehodil a my vedeme 0 : 1. Akce se střídají na obě strany. U domácích se do slibného zakončení dostal Fulín a branku netrefil Lacina, Větrovský ani Hnízdil. Naše další příležitosti a střely Chaloupky, Štumpfa i  Michálka rovněž brankou nekončí.

     Nástup do druhého poločasu patřil nám. Chaloupka vybojoval roh a Stráňava střílí pouze do obránce. Křikava chytá střelu Matysíka. Domácí zakončují Šmídem, Fulínem a dvakrát Lacinou. Při jeho druhém zakončení, kdy byl ve vápně sám, nám opravdu zatrnulo. Střela šla těsně vedle pravé tyče do zámezí. My zahráváme řadu trestných kopu po faulech domácích obránců, ale ty většinou adresáty nenacházejí a nebo je obrana odvrací. V 63. minutě je vyloučen domácí Procházka, který nakopl Michálka po odpískání. Křikava chytá sólový nájezd Matysíkovi a Michálkova hlavička se do branky nevešla a končí nad brankou. Chaloupkovu šanci brankář chytá. Domácí zahrozili Fulínem a dva rohové kopy jsme odvrátili. Nejprve Mašek vyboxoval míč mimo pokutové území a pak Hendrych odblokoval dobíhajícího Fulína. V 83. minutě Chaloupka vybojoval na pravé straně roh a ten Štumpf poslal na zadní tyč , kde se k odraženému míči dostal Hendrych a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – vedeme 0 : 2.  V 90. minutě střílí domácí Carván , ale Mašek  drží čisté konto.

     Dnešní utkání se muselo přítomným 180 divákům líbit. Domácí měli řadu šancí, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Byla to hlavně zásluha brankaře Maška a obrany. Střední obránci Bílek s Hendrychem pokryli nebezpečného Fulína i Lacinu. Dali jsme dva góly a vítězství je naše. Zvítězili jsme tady až na třetí pokus a to se cení. Hoši, díky.

     Další mistrovské utkání sehrajeme na našem stadionu v sobotu 6. 4. od 16:30 hodin a přivítáme silného soupeře – Spartak Průhonice. Všechny vás srdečně zveme.

 

Neděle 31. 3. 2019 15:00
60 diváků Vestec 201821AA2A1504

Rozhodčí: Šturc Milan - Dvořák Michal, Šop Václav. 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec