Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 9.3.2019 - Atletiko(3) prohra s Jílovištěm

Sobota 9. 3. 2019 16:00
25 diváků Vestec 2018210A2A1601

Rozhodčí: Chovanec Petr - Stejskal Jaroslav, Meščan Marek. Delegát: Ploch Robert. 

Branky : 44. Chaloupka – 67. Siegl, 72. Houdek

Sestava : Mašek – Maňák, Franc, Bílek, Stráňava – Hrdlička ( 75. Zvěřina ), Štumpf, Novotný, Michálek -  Chaloupka, Matysík  

     Utkání se hrálo vzhledem k počasí na UMT na Újezdě. Začátek byl z obou stran opatrný. V 11. minutě po závaru ve vápně a zakončení Matysíkem byla jeho střela zastavena na brankové čáře jedním z obránců rukou. Rozhodčí však nic nepískl, takže se hrálo dál. Hosté hrozili převážně Šornou s Hloudkem, ale střely končily vedle nebo nad brankou. Ve  23. minutě Matysík nepřekonal brankaře Valtra, na kterého šel sám.  Ten jeho střelu chytá. Hostující Vahala připravil šanci Houdkovi, ale tomu ve skórování zabránil Bílek. Pak nikdo nedosáhl na centr do vápna od Vahaly a Sornovu střelu Mašek chytá. Ve 44. minutě se před vápnem dostal k míči Chaloupka. Míč si zpracoval a nedal brankaři Valtrovi šanci. Vymetl levou šibenici a poslal nás do vedení 1 : 0. Pak ještě hostující Frank zazdil loženku , netrefil branku.

     Druhý poločas začal trestným kopem Novotného, ale  Bezpalec nebezpečí zažehnal. Akce Šorny s Rezkem  brankou neskončila, a tak jsme stále vedli. Brankař Valtr vychytal Matysíka, který na něho šel podruhé        sám a chytil i dorážku Michálka. Jak se proměňují šance nám předvedl střídající Siegl. Naběhl si do vápna a střelou na zadní tyč srovnává na 1 : 1. Hosté zvýšili agresivní napadání a vytvořili si několik šancí po rohových kopech zahrávaných Šornou. Hrdlička střílí nad a ani na třetí pokus Matysík proti Valtrovi neuspěl.  To hosté zahrávali rohové kopy, ale ani Černý a po něm Bezpalec míč do branky nedostali. V 72. minutě po rohovém kopu jsme sice odvrátili míč z malého vápna ale tak, že se k němu dostal po odrazu Houdek a prostřelil Maška – 1 : 2. Závěrečný nápor vyrovnání nepřinesl, a tak jsme odešli poraženi.

     V prvním poločase jsme byli lepší, ale ve druhé to bylo obráceně. Měli jsme dost šancí, ale druhý gól jsme nedali a odešli jsme poraženi. Celé mužstvo příkladně dřelo, ale výsledek se zatím nedostavil. Hostům výborně chytal Valtr, obrana řízená zkušeným Bezpalcem zastavila řadu šancí a stálé nebezpečí hrozilo od Šorna, Vahaly a především Houdka.

     K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 16. 3. od 15:00 hodin do Doks u Kladna a autobus odjíždí od stadionu ve 13:00 hodin.

 

 


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec