Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 17.-18.11.2018 - Atletiko(3) výhra nad Nelahozevsí, Benfika(1) Podzimní půlmistři smetli Průhonice...

Sobota 17. 11. 2018 13:30
53 diváků TJ Dynamo Nelahozeves2018210A2A1501

Rozhodčí: Klápa Vladislav - Brýl František, Šíma Michal. Delegát: Duchoň Ivo. 

Sestava : Mašek –  Stráňava,  Kozák, Bílek , Maňák  - Havránek  ( 46. Hornát ),  Štumpf, Novotný, Franc  ( 77. Zvěřina ), Matysík, Michálek      

Branka : 86. Zvěřina

     Začátek zápasu se nám povedl. Již ve 4. minutě poslal Franc dlouhý aut do vápna, kde hlavičkoval Štumpf. Míč se odrazem dostal k Michálkovi a ten trefuje tyč. Po trestném kopu Štumpfa hlavička Novotného končí nad.  Průnik France a zakončení Michálka brankou nekončí. Vše vyřešil domácí brankař Zavadil.  Kozákův dlouhý nákop za obranu na Matysíka končí za brankovou čarou. Domácí vedou své útoky přes Simona s Krejzou, ale naše obrana je do zakončení nepouští. Snaha Holého o proniknutí do střeleckých pozic je rovněž neúspěšná. Domácí se soustředí na obranu, která je dirigovaná ligistou Vorlem, a tak na malém hřišti dochází k řadě soubojů. Ve 27. minutě je faulován Bílek, ale rozhodčí nepíská. K míči se dostal po zpětné přihrávce Simon, ale branku netrefil.  Zavadil chytá postupně střely Matysíka, Michálka, Bílka i Štumpfa. Mašek si poradil se zakončením Křtěna, Holého i Krejzy.

     Druhý poločas jsme hráli z kopce. Nejprve musel vyřešit Mašek malou domů od Bílka a ukopl míč před dobíhajícím Krejzou. V 52. minutě domácím vyšel rychlý protiútok. Simon zatáhl míč přes Stráňavu a poslal prudký centr před branku. Tam zablokovali Bílek s Kozákem Holého a míč prošel až do autu. Havránek byl pomalejší a Zavadil mu míč sebral s kopačky. Franc našel Matysíka. Ale po jeho nůžkách je pískán faul. Střelu Štumpfa i zakončení Michálka brankou nekončí. Vorel posílá centry do našeho vápna, ale Mašek s obranou vše vyřešili. Zakončení Paličky  a Simona brankou nekončí. Na malém hřišti se bojuje o každý míč.  Hra se přelévá ze strany na stranu, ale oba brankaři  chytají skvěle. Na hrbolatém hřišti to mají všichni se zakončením těžké. S Matysíkovým, Michálkovým i Štumpfovým zakončením si Zavadil poradil. Hornát ve slibné pozici hledal přihrávkou Michálka, ale o míč jsme přišli.  V 85. minutě se dostal k zakončení Palička, ale z vápna střílí vedle. To my jsme úspěšní. Michálek zatáhl míč po levé straně a poslal ho do vápna. Tam se snažil uvolnit Matysík, ale neprošel a míč se dostal ke Zvěřinovi. Ten střílí a s pomocí teče domácího obránce konečně míč končí za zády domácího brankaře – 0 : 1. To běžela 86. minuta. Domácí vysunuli Vorla na hrot. S nakopávanými míči jsme si poradili a Bílek s Kozákem Vorla, Krejzu i Simona  k ničemu nepustili. Tak končí poslední letošní mistrovské utkání a naši hráči vybojovali další vítězství.

     Co závěrem říci?  Začátek se nám nepovedl. Autobus zastavuje u hřiště v Nelahozevsi a my si prohlížíme hřiště a dostáváme maličkou kabinu . Čekáme na příjezd Novotného, Bílka a Kozáka. Jaké je však překvapení, když se dozvídáme, že jmenovaní jsou na hřišti. Nikdo z nás netušil, že v Nelahozevsi jsou dvě hřiště a my jsme jinde. Štěstí, že hřiště jsou od sebe vzdálené asi 2 km, takže přejíždíme na správné hřiště a vše je v pořádku.

 

Neděle 18. 11. 2018 13:30
40 diváků Průhonice 201821AA2A1303

Rozhodčí: Maňas Jan - Dvořák Michal, Hruška Jan. 

 

     Nebude to referát jako od redaktora Kvasničky, ale fandové by měli vědět, že B mužstvo zvítězilo v posledním mistrovském utkání  v  Průhonicích a podle mého názoru si udrželo první místo po podzimní části soutěže.

     Utkání bylo v prvním poločase vyrovnané. Domácí po vítězství v Libři byli natěšení a jistě chtěli předvést dobrý výkon a zarmoutit fanoušky Vestce, kteří se na utkání v mrazivém počasí přijeli podívat. Proti byl hlavně Michal Chaloupka, který vstřelil postupně tři branky a domácí pouze jednu. Hrál se oboustranně útočný fotbal. Některé přihrávky nenašly adresáta, ale bylo to na obou stranách.

     Ve druhém poločase domácím vzal vítr z plachet již ve 46. minutě Míra Novák , který dostal se štěstím míč do branky. A opět to byl Chaloupka, který upravil již na 1 : 5. Pak domácí zahráli v pokutovém území rukou a pískala se penalta. Vyvolávaný Jirka Chlouba přeběhl celé hřiště, ale jeho střelou  Plesar vyráží a dorážka Hanáčka končí na tyči. Novák uklízí po centru od Kucharika míč do branky a zvyšuje na 1 : 6. Pak jsme si vybrali  slabší chvilku a domácí dvěma brankami Omcirka snižují na 3: 6. Poslední slovo měl Chaloupka a v 87. minutě dává svoji pátou branku a uzavírá na konečných 3 : 7.

     Hodnocení podzimní části soutěže již nechávám na Kvasničkovi, který si plnil hlášené povinnosti na Moravě.

     Pouze dodávám, že pořadí střelců je následující:

16 – Chaloupka Michal, 11 – Matysík Radim, 9 – Novák Miroslav, 6 – Nejedlý Martin, 4 – Kvasnička  Michal a Kucharik  Michal, 3 – Novotný Jiří a Drášil Filip, 2 – Macůrek Michal , 1 – Franc, Hlubuček, Hanáček, Kargl, Průša Vojtěch a 1x  vlastní.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec