Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 10.-11.11.2018 - Atletiko(3) výhra nad Velkou Dobrou, Benfika(1) kdo ten válec zastaví, tentokrát znemožněný Radlík:)...

Sobota 10. 11. 2018 14:00
74 diváků Vestec 2018210A2A1401

Branky : 21. ,33 a 88. pk. Štumpf, 37. Matysík, 85. Hrdlička – 9. vlastní Andruchovič, 63. Hrubý

Sestava : Mašek –  Stráňava( 74. Hlubuček ) Bílek, Kozák, Maňák – Hrdlička, Novotný ( 57. Havránek ), Štumpf, Franc - Michálek (78. Zvěřina ) , Matysík       

     Ihned po zahájení utkání jsme se vrhli do útočení. Michálek ještě Matysíka ve vápně přihrávkou nenašel, ale Bílek Maňáka ano, ale skončilo to pouze rohovým kopem. V 9. minutě zahráváme další rohový kop Štumpfem a míč směřující na první tyč si sráží v tísni hostující Andruchovič do vlastní branky – 1 : 0. Hosté podnikají rychlé protiútoky a naše obrana svádí souboje s rychlým Hrubým a Volmanem, kteří jsou zásobováni přihrávkami Honetschlägera. Ve 21. minutě se uvolnil za hranicí velkého vápna Štumpf a překvapil střelou hostujícího brankaře Zlatu, který si na míč sáhl, ale přesto skončil za jeho záda – 2 : 0.  Hosté zakončují Podrazilem a ani zakončení po akci Podrazila s Hrubým brankou nekončí. Ve 30. minutě jde Matysík sám na Zlatu, ale nastřeluje pouze jeho prsa. Vše si vynahradil ve 33. minutě. To vybojoval míč, jeho střelu vyráží brankař ke Štumpfovi, který ho s přehledem posílá do sítě 3 : 0. Nám trochu zatrnulo při malé domů od Bílka, ale Mašek byl u míče dříve než Podrazil a odkopl ho do bezpečí. Ve 38. minutě  Zimerman dává malou domů, ale ta je krátká. U míče je první Matysík  a prostřeluje brankaře – 4 : 0. Tak skončil první poločas.

     V kabině hostů byl o poločasové přestávce slyšet hlas trenéra a to se projevilo hned na začátku druhé půle. Úniky Podrazila, souboje Honetschlägera a Dufka ve vápně i zakončení Hrubého ale brankou nekončí. Mašek drží čisté konto. My zakončujeme pěknou střelou France a na Zlatovi končí samostatné nájezdy Matysíka i Michálka.  V 63. minutě špatně rozehrál Havránek, hosté přešli střed hřiště a vyslali do vápna Hrubého, který překonává Maška 4 : 1. To ještě nebylo vše. V 69. minutě fauluje Stráňava ve vápně a je to penalta. Mašek však střelu Hrubého chytá. Pak předvedl hostující brankař několik výborných zákroků a mužstvo podržel. Když z otočky střílí Hrubý nad branku, jsme to my, kdo zvyšuje své vedení. Akce France brankou nekončí, ale když Matysík uvolnil Hrdličku na hranici velkého vápna, tak jeho technická střela vymetá levý růžek branky a je to 5 : 1. Ještě v 88. minutě Hlubuček narazil míč Štumpfovi, kterého ve vápně složil Dufek a píská se penalta. Mašek vyvolávaný fanoušky odmítl penaltu kopat, a tak si míč sám postavil Štumpf,  poslal Zlatu do opačného rohu a upravil na konečných 6 : 1.

     Dnešní poslední domácí utkání se muselo přítomným divákům líbit. Hosté nám svými chybami darovali dvě branky v prvním poločase. Ve druhém jsme polevili v soustředění a hra se vyrovnala. Rychlonohého Hrubého  i Kalouska jsme uhlídali, a tak si připisujeme další body do tabulky. Hoši díky za předvedený výkon.

     K poslednímu mistrovskému utkání zajíždíme do Nelahozevse v sobotu 17.11. od 13:30 hodin a autobus od hřiště odjíždí již v 11:00 hodin. Všechny vás srdečně zveme.

 

 

Neděle 11. 11. 2018 14:00
1. Matysík Radim, 22. Chaloupka Michal, 31. Novák Miroslav, 73. Průša Vojtěch (pen.), 83. Kargl Pavel, 85. Nejedlý Martin, 86. Zeman Jan (vl.), 11. Novák Miroslav, 48. Chaloupka Michal, 90. Matysík Radim
 
30 diváků Vestec 201821AA2A1206

Strašně se omlouvám za zpoždění tradičního namyšleného článku, který bude na následujících řádcích upozorňovat na to, jak moc jsme dobří. Ale až do čtvrtka jsem počítal góly, které jsme nastříleli dalšímu nebohému soupeři, Radlíku. Bylo jich deset.

Ten zápas byl jednodušší než odhadnutí odpovědi na otázku: „Ahoj Pítič, dáš si zelenou?“ Všichni víme, že následuje jen okamžité pokývání hlavou. Už ve dvanácté sekundě zápasu načal soupeře Radim Matysík, který vůbec poprvé přijel na zápas s ochrankou. Sláva Dua Teplo už se totiž rorostla za hranice a kvůli tomu, že nejvíc fanoušků má Duo Teplo na Balkánu, konkrétně v Bulharsku a Rumunsku, muselo si najmout bodyguardy.

Jeden z členů Dua Teplo totiž prý nápadně připomíná oblíbenou bulharskou pop-star, druhý pak slavného rumunského pornoherce.

Jenže ochranka? Ochranka nebyla potřeba. Ochránil by je jediný člověk. Moudrý muž, který se nebojí říct do očí názor jakémukoliv oponentovi. Člověk, který je od víkendu přezdívaný „Vestecký Petr Uličný“. Chlápek, jenž nás vede ke slávě a zároveň dělá tu špinavou práci kolem, jako je psaní esemesek všem těm kreténům nebo následné pití s těmi kretény. Jirka Miler. Na lavičce dával tak najevo, jak je dobrý, až byl za svoji dokonalost z lavičky vykázán! V nových botech a teplákách ale i tak dál sledoval tu personifikovanou krásu, kterou stvořil a udělal z ní fungující tým. Navíc jeho boty byly vyhlášeny ve Vestci za Boty víkendu.

Lavičce tak vládl Siky a pokud jste ho dobře sledovali, připomínal gesty asi nejvíce Josefa Csaplára. Odkoučoval to skvěle! Navíc poprvé nastoupil mladý pan Průša, vychytal nulu, odvedl suoper výkon a dokonce dal gól z penalty, za což si jeho otec následně musel u Radima uzavřít hypotéku na Chlast. 

Těch gólů padlo strašně moc, střelců bylo taky hrozně moc a ani jedním z nich nebyl Jakub Kvasnička, takže to detailně netřeba nijak rozebírat. Prostě to byla jízda a některé akce fakt stály za to. Třeba ta na 9:0 (myslím) – od půlky asi pět doteků pěti lidí a pak krásný gól, po němž rozhodčí chvilku stál a přemýšlel, jestli nebude nadšením masturbovat, nakonec jen uznal: „Chlapi, klobouk dolů. Na takovém terénu.“

Ale tak… Terén nám je již dávno jedno, to je jednoznačný fakt. A ještě jeden vzkaz jsme dostali. Z Libře. Jejich kapitán mi po zápase napsal: „Ty vole, už se uklidněte!“ Libeř prohrála s Průhonicemi a my jsme první. Vzhledem k tomu, že jsme zase vypili zelenou na celé Praze-západ, lze těžko odhadovat, jestli to bylo nějakým způsobem uklidňující. Spíše ne.

Poslední zápas v Průhonicích. Někteří z nás se shodli, že zkusíme hrát „naopak“. Tedy chodit po rukou. Mohlo by to být vyrovnané.

 

 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec