Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 27.-28.10.2018 - Atletiko(3) výhra nad Podlesím, Benfika(2) kdo ten válec zastaví, tentokrát nadílka Pikovicím:)...

Sobota 27. 10. 2018 15:30
50 diváků Vestec 2018210A2A1201

Rozhodčí: Tvaroh Petr - Vlk Miroslav, Roth Patrik. Delegát: Štefan Jaromír. 

 

Branky : 31. Zvěřina, 62. Havránek  -  22. Hájek

Sestava : Mašek –  Stráňava, Bílek, Kozák, Kargl – Kolačný ( 4. Zvěřina  - 79. Chaloupka ), Franc, Novotný, Havránek  ( 79. Hlubuček ) - Štumpf, Michálek        

     Utkání začalo z obou stran opatrně. V 16. minutě prošel Bílek do pokutového území, ale obrána stačila míč ukopnout. Ten se dostal ke Štumpfovi, který trefuje tyč. Hosté se k zakončení dostali po rozehraném trestném kopu Branžovským. Ten našel ve vápně Souchu, ale s jeho hlavičkou si Mašek poradil. Další akce Praise s Hájkem brankou  nekončí. Ve 22. minutě Stráňavu obešel Červenka a přihrál Hájkovi na přední tyč, který Maška prostřelil  a my prohráváme 0 : 1.  Další střelu Hájka Mašek chytá. Na trestný kop Novotného si do vápna naběhl Michálek, ale je mu pískán faul na  brankaře.  Přihrávka  Michálka na Havránka nevyšla. Ve 31. minutě je vyrovnáno. To si vyměnili míč Štumpf s Michálkem, který viděl ve vápně volného Zvěřinu a ten střelou k pravé tyči srovnává na 1 : 1. Hostující Červenka střílí a doráží, ale míč si cestu do branky přes naše obránce nenašel.

     Druhý poločas jsme hosty zatlačili na jejich polovinu. Ti spoléhali na rychlé protiútoky, které končily nepřesnou finální přihrávkou a  nebo střelami vedle. Michalíkova střela je sražená na roh a Havránkovi míč utekl za postranní čáru. V 62. minutě hostující brankař Poplštein poslal dlouhým nákopem míč na naši polovinu. Kargl si nechal míč skočit a k tomu se dostal  Prais. Mašek vyběhl, ale nevšiml si rychlého Hájka. Ten byl u míče první a od brankové čáry trefuje levou tyč naší branky. U odraženého míče je první Kozák a míč odkopává do bezpečí. Michálkovo zakončení v pádu brankou nekončí. V 62. minutě jsme se kombinací na pravé straně dostali Michálkem do vápna. Ten podržel míč a přihrál Havránkovi, který technickou střelou k levé tyči prostřelil vše co mu  stálo v cestě a my vedeme 2 : 1. Hosté zahrávají sérii rohových kopů a v našem vápně dochází k řadě soubojů. Mašek vyhrává souboj s Červenkou i Valtou. Při hlavičce Souchy jsme měli štěstí. Ta minula naši branku velice těsně. V 72. minutě  Michálek  dostal přihrávku na hranici velkého vápna od Novotného, prosadil se přes obránce a je faulován. Rozhodčí píská pokutový kop. K míči se postaví Štumpf, ale rozhodčí mění své rozhodnutí a vytahuje míč z pokutového území a kopeme pouze trestný kop. Štumpfova střela jde nad branku. Hosté se snaží o vyrovnání a zahrávají několik rohových  a trestných kopů. Naše obrana s Maškem si se všemi poradila, a tak si připisujeme další body do tabulky.

     Dnešní utkání se muselo přítomných divákům líbit. Obě mužstva předváděla kombinační hru, akce se střídaly na obě strany. Na dobře připraveném hřišti se hrál pěkný fotbal a naši hráči si vítězství vybojovali. Díky za předvedený výkon.

     K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v neděli 4. 11. do Petrovic a utkání začíná již  ve 14:00 hodin. Autobus odjíždí od stadionu již v 11:30 hodin. 

 

 

Neděle 28. 10. 2018 14:30
10 diváků Vestec 201821AA2A1007

Rozhodčí: Gaži Emil. 

Je sice dobré, že pořád vyhráváme a otáčíme zápasy, jenže následně se otáčí hlava a žaludek v pondělí v práci. Je třeba apelovat na Benficu: Nebuďme tak dobří! Ničí nám tom pracovní i osobní vztahy! Nejdůležitější byla asi pozápasová událost, kdy se nejmenovaný muž v ofsajdu rozhodl předávkovat zmrzlinou a nakoupil přesně 866 nanuků tak, že tancujíce zády rozbil mrazák ze zmrzlinou na hřišti. Tímto se obsluze moc omlouváme, je na nás pořád tak milá a tolerantní a my si ani neumíme vyndat zmrzlinu tak, abychom totálně nerozmrdali celý mrazák. Zvláště pak za situace, že bylo asi 18.30 (začátky v 14.30 jsou také za trest). 

No nic, když zahraje Duo Teplo, zpívá a tancuje se jako o život. Byl k tomu důvod - ten zápas byl mnohem těžší, než jsme čekali. Byla zima a všichni jsme se viděli již v teplém restauračním zařízení. Což byla poměrně chyba, protože běžela asi osmá minuta a my prohrávali 0:2. To byl ještě horší začátek než když Duo Teplo uvedlo svůj koncert skladbou Aj Bačo, bačo náš, za což si od poroty vysloužilo čtyřikrát NEPOSTUPUJEŠ. 

V zápase nám trvalo dost dlouho, než jsme si uvědomili, že je třeba začít běhat. A něco dělat.  Naštěstí v 15. minutě už to bylo 2:2. Jirka Novotný se třeba hodinu rozhlížel, jestli odražený balón nemůže FAKT NIKOMU nahrát. Nemohl. Krásná střela o tyč: 1:2. A pak Pítič, frontman skupiny Duo Teplo, nádhernou střelou po odraženém míči srovnal na 2:2. Jenže následně Jirka Chlouba zapomněl vyběhnout a protihráč pravým varletem z malého vápna dal na 3:2.

Bylo to těžké, ale nakonec jsme to zase otočili, góly přidal Radim Matysík (2x) a rozhodující z přímáku Jirka Novotný, který pravděpodobně následujících dvacet let kariéry nebude střílet s tím, že "už si to vybral proti Pikovicím". 

Terén těžší než ráno po čtyřiceti zelenejch. Soupeř příjemný asi Pítičova sedmá vyzpívaná oktáva (fakt otravný). Počasí horší než deprese Jesenice z Vestce (mega!). Prostě komplexně těžké, ale zvládli jsme to. Jsme druzí. Po příštím zápase proběhne prodej cedéček Dua Teplo a jako bonus půjde zakoupit DVD Pád malé říše, která bude ve strhující minutové podívané pojednávat o pádu jednoho člověka do mrazáku.

Díky a sorry!  

 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec