Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Cvíčo Vestec ŽIJE!!!

Přátelé a kamarádi,

 
velké, VELKÉ DÍKY. Nelze ani slovy vyjádřit, jak moc si vážím vaší podpory, jak moc pro mne znamenají vaše milé řádky a krásná slova!
Mohu nyní s jistotou říct, že nejsme "pouze" Cvíčo Vestec, jsme parta přátel, jeden tým, který dokáže držet spolu, když je potřeba a který nechodí na lekce jen z důvodu dobrovolně "zničit" svá těla.. Jsem neskutečně ráda, že i pro vás je Cvíčo Vestec důležitou součástí. Jen díky vám se zde podařilo vytvořit prostředí, kam se rádi vracíte, kde se odreagujete, načerpáte novou energii, popovídáte s přáteli a kde rádi trávíte svůj volný čas.
s velkou radostí mohu oznámit, že cvičení bude od pondělí 8.10. znovu obnoveno! Lekce Bodystylingu ve čt bude zahájena od února 2019.
 
Zároveň mi dovolte pozvat vás na cvičební akci, která se bude konat již příští sobotu, tj. 13.10.18 od 10 hod v ZŠ Jesenice, ul. K rybníku 800. Společně můžeme užít 2 lekce funkčního tréninku - DeepWORK a BodyART. Připojit se tak mohou skutečně všichni, jak dámy, tak pánové. Věřím, že tato akce bude zároveň skvělou příležitostí, jak oslavit obnovení cvičení ve Vestci :-). Po cvíču možnost společného posezení v pizzérii. Prosím zájemce o potvrzení, abych včas rezervovala místečka.
 
Moc se na všechny těším, ať již na cvičení ve Vestci, na sobotní akci, nebo při jiné příležitosti a ještě jednou DĚKUJI za vaší pomoc!!
 
Vaše Zůza
www.cvicovestec.com

Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec