Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 19.8.2017. Atletiko smetlo Votice

Sobota 19. 8. 2017 17:00
100 diváků Vestec 2017210A2A0201

Rozhodčí: Holakovská Tereza - Dohnal Lukáš, Šnýdr Miroslav. Delegát: Zeman Libor. 

 

Branky : 16. Hornát, 68. Štumpf ( p.k. ), 85. Michálek – 18. Zoubek, 58. Štork

Sestava :  Mašek –  Malina ( 82. Chaloupka ), Stráňava, Kratochvíl, Maňák – Hornát, Štumpf, Novotný, Michálek – Pták ( 56. Kucharik ), Svátek ( 68. Veselý )

     Trenér Hruška provedl jedinou změnu v sestavě. Novotný posílil záložní řadu a na místě druhého stopéra nastoupil Stráňava. Chyběli ještě Franc ( doléčuje nakopnutý kotník ), Havránek ( rodinná oslava ) , Novák i Chlouba, kterého zastoupil brankař  Sikyta.

     Sehráli jsme utkání se soupeřem, který přijel plný sebevědomí, neboť nás v minulém ročníku dvakrát porazil. Hrál  velice  tvrdě, což  pocítili  hlavně  Štumpf, Svátek, Novotný  i  Hornát a některé zákroky volaly po žluté kartě, ale hlavní rozhodčí si je šetřila. 

     Maňák  si  naběhl,  dostal  přihrávku  od  Michalíka  a  jeho  centr  hledal ve vápně Ptáka s Hornátem, ale ti se k míči nedostali.  Po faulu na Michálka z trestného kopu trefuje Svátek zeď.

     Hosté odpovídají akcí Slunéčka a zakončují střelou Táborčíka, kterou Mašek chytá. Neprosadil se ani Kamarýt přes Kratochvíla a  další centr do vápna od Slunéčka z levé strany Štork do branky nedostal.

     Během dvou minut se mění skóre. Po kombinaci Štumpfa se Svátkem je faulován Michálek. Trestný  kop Svátka vyráží hostující brankař Tůma, ale u míče je první Štumpf, který krásně našel na zadní tyči Hornáta a my vedeme 1 : 0. Po rozehrávce trestného kopu od Šlejmara do našeho vápna vyhrál hlavičkový souboj Kamarýt. Míč  skončil u Zoubka a ten vyrovnává na 1 : 1.

     Pak ještě Pták trefuje tyč a střely Štumpfa, Svátka a hlavička Michálka brankou nekončí. Hosté odpovídají akcemi Slunéčka, zakončují Kamarýtem a Štorkem, ale branku nedávají.

     I ve druhém poločase se hraje oboustranně útočný fotbal. Novotný hledá ve vápně naběhnutého Maňáka, ale míč byl dlouhý. Zakončujeme postupně střelami Štumpfa, Svátka a hlavička Michálka jde vedle.

     Hosté nezůstávají nic dlužni a stálým nebezpečím pro naši branku jsou akce Slunéčka se Štorkem a hlavičky Kamarýta s Homolkou po nákopech do vápna  od  Šlejmara. V 58. minutě se Slunéčko uvolnil přes Malinu na pravé straně a přihrávkou přes celé vápno našel Štorka, který prostřeluje Maška a je to 1 : 2.

     Malina s Hornátem centrují do vápna, kde se snaží prosadit hlavičkující Novotný s Michálkem, ale zatím bez úspěchu. V 68. minutě jsme se dostali do tlaku v pokutovém území. Svátek uličkou přihrál Michálkovi a ten byl obráncem poslán k zemi. Pokutový kop bezpečně proměnil Štumpf a vyrovnává na 2 : 2.

     Po rozehrání se snažil míč  doběhnout Kamarýt, ale zcela zbytečně fauloval  brankaře Maška a byl po druhé žluté vyloučen. Zakončení Štorka Mašek chytá. Rovněž tak hostující brankař Tůma vyřešil společně s obránci řadu našich šancí. Po faulu na Hornáta Štumpf našel ve vápně Kratochvíla, ale branka z toho nebyla. Průnik Veselého končí rohovým kopem a dalším závarem před brankou, kde se snaží Novotný, Hornát i Michálek dostat míč do branky. To se povedlo až v 85 minutě.  To Stráňava uvolnil na pravé straně Hornáta, který poslal  přesný centr na hlavu Michálka, který se trefuje k levé tyči – 3 : 2

     Hosté se snaží o vyrovnání a vrhají všechny síly do útoku. Štork střílí vedle a zakončení Homolky končí rovněž mimo branku. Další centr do vápna odvrací Kratochvíl s Veselým.

     Chaloupka se uvolnil přes dva hráče, přihrál Štumpfovi, který prodloužil na Veselého, ale jeho centr je sražený na roh , po kterém je pískán konec.

     Že jsme dohráli dnešní utkání bez vážnějšího zranění je moc dobře. Děkujeme všem  našim hráčům, že ustáli řadu faulů,  neopláceli a předvedli výkon, který se přítomným divákům musel líbit. Bylo to vybojované vítězství a o to je cennější. Hoši díky a jen tak dál.

     Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 26.8. od 17:00 hodin v Černolicích  a všechny vás zveme . Autobus odjíždí od stadionu v 15:15 hodin.

Benešovský deník článek ZDE.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec