Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 12.8.2017. Atletiko nadělovalo premiérově v Jílovišti

                 

Sobota 12. 8. 2017 17:00
110 diváků TJ Jíloviště 2017210A2A0101

Rozhodčí: Cichra David - Drábek Tomáš, Pavlíková Monika. Delegát: Ploch Robert. 

Branky : 3. Svátek, 8. Hornát, 22. Štumpf, 76. Michálek

Sestava: Mašek –  Malina, Novotný, Kratochvíl, Maňák – Hornát, Štumpf, Michálek, Kucharik (  80. Šalát ), – Svátek, Pták ( 89. Havránek )

      Utkání začalo oboustranně útočně. Domácí zakončují Sirovým a my odpovídáme akcí Ptáka, který se k zakončení nedostal. Běží 3. minuta. Pták sklepl míč Michálkovi který přihrál Svátkovi. Jeho povedená střela končí za zády brankaře Valtra a my vedeme 0 : 1.

     Domácí odpovídají rychlými protiútoky vedenými převážně Kočím a Janouškem. Po centrech do vápna hrozí nebezpečí hlavně od Černého.

    V 8. minutě jsme podnikli rychlý protiútok.  Pták si narazil míč s Michálkem, který uvolnil na pravé straně Hornáta. Ten pronikl až do vápna a střelou na zadní tyč zvyšuje naše vedení na 0 : 2.

   Domácí pokračují v dobývání naší branky. Janoušek prošel po levé straně, ale Kratochvíl jeho centr před branku nepustil. Střely Sirového a Šorna Mašek chytá. Trestný kop do vápna od Kočího našel hlavu Černého, ale míč končí vedle branky.

     Ve 22. minutě vyhrál souboj ve středu hřiště Štumpf. Ustál další souboj s obráncem a zakončuje střelou, která končí v síti – vedeme 0 : 3.

     Domácí akce zastavuje naše obrana. Kočí přihrál Janouškovi který pálí do Kratochvíla a kombinaci Vahaly s Janouškem stačil odvrátit Maňák.  Brankou nekončí ani průnik Kočího, kterého zastavil ve vápně Novotný a ani  následná dorážka Janouška. Novotný s Kratochvílem vyhrávají hlavičkové souboje před brankou s Černým a Ptákova střela končí na břevně. Zakončuje Vahala, ale střela končí vedle branky.

     V úvodu druhého poločasu je před vápnem faulován Pták. Kratochvíl lobem za obranu uvolnil Ptáka, ale je pískán ofsaid. Další trestný kop Svátka kočí těsně vedle levé tyče.

     Domácí zvýšili důraz v osobních soubojích a mají více míč na svých kopačkách. Centr střídající Vavery našel ve vápně Vahalu, ale ten branku netrefuje. Zahrávání trestných kopů od Kočího do vápna jsou stálým nebezpečím, ale Mašek stačí vždy s pomocí obránců míč dostat do bezpečí. Brankou nekončí ani akce Kočího s Mlejnkem a střely Janouška končí vedle naší branky.

     My odpovídáme akcí Svátka s Ptákem, po které se k zakončení dostal Hornát , ale jeho střelu Valtr chytil. Štumpfův trestný kop našel ve vápně Michálka, ale tomu míč odskočil. Po kombinaci Novotného se Štumpfem uniká po pravé straně Hornát, ale jeho centr stačil obránce odvrátit na roh před nabíhajícím Ptákem.

    V 60. minutě se uvolnil na hranici velkého vápna Kočí a jeho střela trefuje pravou tyč. Brankou nekončí ani střela Janouška.

     V 76. minutě Kucharik zabojoval o míč u  postranní čáry. Obránce odkopl míč k Michálkovi, který technickou střelou přehodil Valtra a je to 0 : 4. Trestný kop Kratochvíla se do branky nevešel.

Domácím poslali na hřiště  Jiráně s Adamčou.   Černého i Jiráňovi  hlavičky brankou nekončí. Mašek chytá i střely Mlejnka a Adamči.

     Zápas končí a my se radujeme z vítězství. Celé mužstvo příkladně bojovalo a je nutno říci, že za předvedený výkon jsme si vítězství zasloužili.  Hoši díky, díky.

     Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 19. 8. od 17.00 hodin a přivítáme na našem hřišti SK Votice. Všechny vás srdečně zveme!!!!


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec