Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Vstupujeme do nové sezóny 2017/ 2018...

    Co nás čeká v nové sezóně ?  Kdo se stane novým trenérem po odchodu Petra Vrabce ? Kdo asistentem ? Kdo posílí naše mužstvo ? Kdo odejde ?  S jakými soupeři  změříme síly v novém ročníku 1. A třídy ?

 

     To vás asi zajímá ze všeho nejvíce. Tak tedy. Trenér Vrabec odchází  trénovat divizní Úvaly u Prahy. Uvedl  jediný důvod odchodu - nebyl spokojený s tréninkovou docházkou hráčů.  Je nutno říci, že již při nástupu k mužstvu řekl, že pokud dostane lukrativní nabídku, odejde. Mrzí mě, že jsem se to dozvěděl  v Cholupicích na utkání s Kralovicemi, kde jsem sledoval možné posily.  Jestli je divize lukrativní nabídka profesionálního trenéra  to nechám na posouzení vám. Děkujeme mu za půlroční odvedenou kvalitní  a profesionální  práci u  A mužstva  a přejeme mu  další  úspěšné  působení  v  Úvalech. Rovněž končí u A mužstva asistent Daniel Buchta.  I jemu děkujeme za odvedenou a obětavou práci, kterou vykonával půl roku bezplatně.

 

     Novým trenérem u A mužstva je od 1.7. Zdeněk Hruška, který ukončil trénování ve Všenorech. Asistenta bude vykonávat Václav Hrdlička. Připravili jsme plán přípravy  a naplánovali soustředění, které by se  mělo uskutečnit na hřišti v Libni, neboť  travnatá plocha ve Vestci projde opravou. Až do začátku srpna budeme trénovat v Libni u Břežan a příprava začíná 17.7. od 18.30 hodin.

 

  Od nové sezóny nás posílí:

Jan Svátek, Zdeněk  Hruška  ml. a Bedřich Štumpf  ze Všenor, Jakub Michálek  z Hradce Králové. Rovněž jsme se dohodli s Michalem Hrdličkou, Jakubem  Malinou , Janem Maňákem a Petrem Hornátem z Chodova Jižní Město . Přichází i  Karel Kratochvíl  z Vyšehradu.  Nutně jsme potřebovali rozšířit kádr, a tak se to snad povedlo.

 

Kdo odchází:

 Zima Jan jde zpět do Kněžic. Připravují tam pro něho slavnostní uvítání a my mu přejeme hodně trpělivosti, neboť čekal další přírůstek do rodiny. ( narodila se 21.6. a jmenuje se Terezka ). Honzo, díky, budeš nám chybět !!! Končí  Míra Diviš,  vrací se  do Slávie a Jan Jurek musí zpět do  Přední Kopaniny, tak zněly dohody klubů.  Oba nastupují  dle informací od trenéra Vrabce do přípravy v Úvalech. Brankař  Martin Mašek vyslovil přání odejít za spoluhráči do Uhříněvse, která podala „Volný přestup“ i když dohoda klubů zněla jinak. Hráč se nakonec rozhodl po náročném zakončení  sezóny a tlaku fanoušků zůstat. Volný přestup byl  na FAČRU zrušen.  Franc  i Veselý  oznámili, že zahajují přípravu ve  Hvozdnici,  tak se uvidí.

 

 Poděkování :

Chtěl bych touto cestou poděkovat výběrčí vstupného ( manželce Věře ), která  to nemá lehké, ale je jediná, která společně s Jirkou Sýkorou ( pořadatel ) má 100% účast na zápasech . Vedoucí mužstva Karel Lukáš vykonává funkci vedoucího mužstva u A mužstva bezplatně. Karle moc děkujeme. Rozhlas i hlášení při utkáních obstarával  Vašek Drahoš.  Díky Václave!!! Na posledním utkání proti Klecanům ho zastoupil jeho velký kamarád Zdeněk Novotný a je nutno říci, že podal vynikající výkon . Díky i fanouškům hlavně Zdeňkovi  Paškovi  a Ludvikovi  Zavadskému, kteří nás nejvíce doprovázeli autobusem na venkovní utkání. Další fanoušci jezdili po vlastní ose a bylo vždy slyšet, jak mohutně fandí - Viktorka, Viktorka, Viktorka .  Díky, díky, díky!!!!

Je  nutno poděkovat Obecnímu úřadu i Sportovišti obce Vestec za finanční podporu, bez  které bychom nemohli fungovat. Díky i všem sponzorům, kteří nás formou reklam na stadionu finančně podporují a přispívají tak k úspěšné reprezentaci  Vestce ve Středočeském kraji.    A samozřejmě trenérům i  hráčům A mužstva, kteří se zasloužili o dobré umístění  ( 9.místo ) v 1.A třídě.  Díky  i  hráčům  B mužstva , které se umístilo pod vedením Jirky Milera a Zdeňka Novotného  na 8. místě III. třídy.  Zdeněk Novotný končí u B mužstva, ale bude nadále působit ve fotbalové akademii .

Nesmím zapomenout zmínit i naše třetí mužstvo a to starou gardu, která pod vedením Petra Průši a Vaška Drahoše v 1.ročníku soutěže vyhrála titul a skvěle reprezentuje naši Viktorku.

 

Přípravné zápasy:

Sobota 8.7. od 13.00 hodin - TJ Viktoria Vestec - TJ Družstevník Sklabiňa - hřiště Sklabiňa   2:1

Středa 26.7. od 18.30 hodin  - TJ Viktoria  Vestec – AFK Slavoj Podolí Praha –  hřiště Libeň 2:1

Sobota 29.7. od 10.15 hodin – TJ Viktoria Vestec  - FC Lety – hřiště Libeň 1:1

Středa 2.8. od 18.30 hodin – SC Radotín – TJ Viktoria Vestec – hřiště Radotín  4 : 5

Sobota 5.8. od 10.30 hodin – TJ Viktoria Vestec –  Libuš – hřiště Vestec   2 : 0

 

Naši soupeři, skupina A 1.A třída:

SPORT INVEST I.A třída skupina A Berger Družstvo Přidělený den

1 TJ Jíloviště SO úř

2 SK Černolice SO úř

3 TJ Hřebeč SO 10:15

4 TJ Tochovice NE úř

5 UNION CERHOVICE NE úř

6 SK Baník Libušín SO úř

7 FK Komárov SO 10:30

8 Mníšek pod Brdy SO úř

9 SK Votice SO úř

10 FK Kosoř SO úř

11 SK Nový Knín SO 10:30

12 FC Jílové SO úř

13 FC 05 Zavidov NE úř

14 Kovohutě Podlesí NE úř

15 TJ Sokol Klecany SO úř

16 Viktoria Vestec SO úř

 


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec