Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 17.6.2017. Atletiko smetlo Klecany(9.flek), Benfika v deríliu kolabovala:)(8.flek)

Sobota 17. 6. 2017 17:00
40 diváků Vestec 2016210A2A3004

Rozhodčí: Polák Ivo - Cichra David, Čechmánek ing. Igor. Delegát: Macháček Milan. 

 

Branky : 27.a 82. Zvěřina, 37. Chaloupka, 84. Novák, 85. Pták – 60. Pfeifer, 65. Dvořák

Sestava : Tůma – Jurek, Stráňava ( 46.Havránek ),  Franc, Zima ( 46.Kucharik  - 77. Buchta ) - Veselý, Novotný, Chaloupka, Zvěřina, - Novák , Pták

     V dnešním utkání již o nic než o umístění nešlo. Hrál se oboustranně útočný fotbal a diváci nakonec viděli sedm vstřelených gólů. Vinou zranění museli o poločase střídat Zima se Stráňavou. Trvalo to nějakou dobu  než jsme se s tím srovnali a soupeř toho využil. Během pěti minut ve druhém poločase to bylo 2 : 2 a nebyli jsme daleko od toho prohrávat. Nakonec vše dobře dopadlo a byli jsme to my, kdo  v rozmezí  82. – 85. minuty třemi vstřelenými brankami v utkání zvítězil.

     V úvodu utkání se dvakrát předvedl Veselý. Nejprve  si poradil s obráncem, prošel až k postranní čáře a prudkým centrem našel naběhnutého Zvěřinu. Tomu ve skórování zabránil brankař Kelemen, střelu vyrazil a dorážka Ptáka v brance rovněž neskončila. Další jeho zakončení hlavou končí vedle branky.

     Hosté odpověděli akcí Průchy , který našel na hranici vápna Rodeka, ale Tůma si se střelou poradil. Je to opět Rodek, který nejprve po spolupráci s Pfeiferem, a pak ještě s Malým branku nedává. Tůma byl proti a předvedl výborné zákroky.

   V útoku se dařilo unikat Ptákovi a Chaloupkův průnik až to vápna stačili obránci v poslední chvíli odvrátit na roh. Ve 27. minutě dostal míč od Jurka Veselý. Unikl obránci a poslal prudký centr do vápna na nabíhajícího Zvěřinu a ten nás posílá do vedení – 1 : 0.

     Hosté odpovídají akcí Mančaly po které zakončuje Pfeifer a další příležitost po spolupráci Dvořáka s Urbanem brankou nekončí. Rodkovi ukopl míč včasným vyběhnutím Tůma a jeho další zakončení odvrací Franc pouze k Peiferovi, ale ten netrefuje branku.

    Jak se dávají branky předvedl ve 37. minutě Chaloupka. Naběhl si mezi obránce  a  svůj samostatný nájezd zakončil brankou, přestože byl atakován dvěma obránci – 2 : 0.

     V závěru poločasu se dvakrát pokoušel z trestných kopů  překonat Tůmu Rodek, ale nebyl úspěšný. Zvěřina prošel do vápna, obhodil si brankaře a trefil tyč. K dorážce se dostal Pták, ale toho vychytal  Kelemen.

     V úvodu druhého poločasu jsme přežili akci Malého, který prošel až do vápna. Přihrál Dvořákovi, ale Tůma jeho střelu z otočky chytil. Další akci Janovského s Dvořákem zakončuje střídající Hora, ale branku nedává.

Veselého vyslal do útoku Zvěřina.  Na jeho přetažený centr do vápna si naběhl Novák a hlavou přihrál Ptákovi, který  orazítkoval břevno.

Slabší chvilku jsme si vybrali v rozmezí 60. – 65. minuty, kdy hosté srovnávají skóre. Nejprve po rohovém kopu a teči našeho obránce dostává míč do branky Pfeifer a po něm povedenou střelou Dvořák – 2 : 2.

     V 66. minutě zazmatkoval brankař Kelemen, který špatným odkopem nabídl šanci Novákovi, ale ten posílá míč do rybníka. Pták obešel obránce a přihrál Kucharikovi, ale jeho střelu zblokoval obránce na roh.  Kucharik jde sám na brankaře, ale nedává. Jurkova střela do branky neprošla.

     V 75. minutě z voleje pálí Dvořák, Tůma chytá a další šance Malého brankou nekončí.

     Zvěřina všem ukázal jak se střílejí branky. V 82. minutě prošel po přihrávce od Novotného do vápna a střelou přes branku nedal Kelemenovi žádnou šanci – vedeme 3 : 2. S Veselým se podílel i na další brance, kterou svým průnikem připravil Novákovi. V závěru se prosadil přes Průchu Pták a dává výsledku konečnou podobu 5 : 2.

     Obě mužstva odehrála kvalitní utkání. U hostí to byli především Rodek, Pfeifer, Dvořák, Malý i  Urban se Žampachem. Dobře chytal i Kelemen. U nás střelecky disponovaný Zvěřina, Novotný a stále se lepšící Pták, Chaloupka a  Veselý . Dobře chytal Tůma za přispění celé obranné čtyřky.

 

 

Sobota 17. 6. 2017 11:00
Vestec B - Radlík 1:4 (1:3) - konečné 8.místo
Vestec 201621AA2A2603

Rozhodčí: Kotek Miroslav. 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec